Cezanne





Geniet van onze verzorgde seizoensgebonden menu's...

Lunch

Enkel 's middags (weekdagen: €19.50/ zondag: €25.00)



Menu aan €32

Zeebrugse vissoep met garnituur

of

Wildpaté met pompoenchutney en notensalade

of

Huisbereide fazantkroketten met herfstslaatje



******

Stoofpotje van hertenkalf met appel en veenbessen


of

Steak met pepersaus

of

Gegratineerd vispannetje


******


Huisbereide chocolademousse

of 

Crème brulée

of

Warme appeltaart met ijs

of

 

Dame blanche

Menu à € 43.-

Herfstsalade met huisgerookte fazant, parmezaan en notendressing

of

Gebakken eendenlever met appel, eryngii en coulis van pastinaak

of

Warmgerookte zalm met crème van mierikswortel, wakamé en zoet-zuur van shii-také

*****

Kabeljauwhaasje met witloof, beukenzwammen en tijm

of

Fazantenborst met fine champagne, witloof en spek

of

Fazantenborst met appel en calvados

of

Hazenrug met bospaddenstoelen, witloof, veenbessen en krachtige wildjus (+ € 3.00)

*****


Huisbereide chocolademousse

of 

Crème brulée

of

Warme appeltaart met ijs

of

 

Dame blanche