Cezanne





Geniet van onze verzorgde seizoensgebonden menu's...

Lunch

Enkel 's middags (weekdagen: €18.90/ zondag: €23.50)



Menu aan €31

Zeebrugse vissoep met garnituur

of

Huisbereide fazantkroket

of

Paté van ree met ajuinconfijt, kweepeer en herfstslaatje



******

Stoofpotje van hertenkalf met appel en veenbessen


of

Steak met pepersaus

of

Gegratineerd vispannetje


******


Huisbereide chocolademousse Gold

of

ijs met warme krieken

of 

crème brulée

of

 

Dame blanche

Wildmenu à € 40



Mousse van eendenlever, pompoenboter, noten rucola en brioche

of

Gebakken eendenlever met witloof, peer en balsamicocrème

of

Gemarineerde zalm met zure room, rode biet, appel en walnoot


*******

Op vel gebakken kabeljauwhaasje met beukenzwammen, gekonfijte butternut en witloof

of

Fazantenborst met appel en calvados

of

Fazantenborst met fine champagne, witloof en spek

of

Hazenrug met bospaddenstoelen, witloof, veenbessen en krachtige wildjus (+ € 4.00)


*******

Huisbereide chocolademousse Gold

of

ijs met warme krieken

of 

crème brulée

of

 

Dame blanche